Speeldag Hoorn

Speeldag Hoorn is toch wel een van de gaafste dagen van het jaar. De hele stad staat vol spellen en springkussens. In tientallen feesttenten kun je beschut en comfortabel aan tafel de nieuwste bordspellen uitproberen en stemmen op jouw favoriet voor Speelgoed van het Jaar. De tenten worden afgewisseld met springkussens in alle soorten en maten.

Megastormbaan op Speeldag Hoorn

Dit jaar werd er bovendien een 300 meter lange stormbaan uitgerold en opgepompt op de Grote Noord: topsport voor de deelnemers, er leek geen eind aan te komen! De baan liep ongeveer van de Roode Steen tot aan het voormalige V&D pand. Nils & David hebben de baan getest en waren racend… eh razend enthousiast, maar wel compleet afgemat na de finish. Hier gaan ze in de versnelling, want in het echt deden ze er ruim 7 minuten over: