Zomerkoninkjes van de prinses

Er was eens een prinses. Violinde was haar naam. ze woonde in een groot kasteel in Sprookjeswonderland. Elk seizoen trakteerde zij alle kinderen en (groot)ouders op het enige wat ze zelf lustte: de heerlijkste aardbeien uit haar eigen achtertuin – West-Friesland.

Maar op een dag kwam er niemand meer naar haar show.. Er heerste een vreemd en gevaarlijk virus met de naam corona. Mensen mochten niet meer in grote groepen samenkomen, zoals eerder altijd bij Violindes optredens in het kasteel.

De heerlijke aardbeitjes bleven hopeloos liggen bij boer Vriend… totdat die een aardbeien drive-through organiseerde. Zo kon iedereen toch veilig genieten van de smakelijke vitaminebommetjes. Het virus werd minder en langzaamaan konden de mensen Violinde weer opzoeken in haar kasteel.

En hopelijk komt er zo nog lang geen einde aan Violindes verhaal.