Selecteer een pagina

Wat een heerlijk lange zomer dit jaar! Maar nu gaan we toch echt de herfst in. Ben jij er al klaar voor? Kom op, de herfst brengt ook moois.

5 redenen om uit te kijken naar de herfst

Er zijn genoeg redenen om de herfst weer te omarmen.

De kleuren!

Hoorn herfst

De natuur kleurt op haar mooist in de herfstzon, trek de laarzen aan voor een frisse herfstwandeling. Zoals hier bij de Oosterpoort in Hoorn:

 

 

West-Friesland is weer van de Westfriezen

riviercruise toerismeHet was gezellig hoor, al die toeristen over de vloer. Met grote riviercruises en busladingen vol brengen ze een bezoek aan onze regio. Maar het is ook fijn om ‘het huis’ weer voor onszelf te hebben. Op veel plekken kun je ook in de herfstzon op het terras zitten, met een fleecekleed, terrasverwarmer en warme chocomelk met slagroom. Zonder drukte.

 

 

Bokken en happen

Pompoen fair markt

De zwemkleding gaat in de kast, de dikkere kleren weer aan: we kunnen weer aan het comfortfood, als troost bij druilerig herfstweer. Probeer de bokbiertjes van de lokale brouwers (zie ons inspiratieblog over (b)oktober van vorig jaar) en ga naar de pompoensuper in Onderdijk. Check onze agenda voor de Bokken & Happen tours in de regio.

 

Spelletjesmiddag

Westfries monopolyKrijgen we een koude, natte herfst? Plan alvast een Westfriese spelletjesmarathon.

 

 

 

 

Genoeg te doen!

Heksendag Sprookjeswonderland

Ook in de herfst is er van alles te doen voor jong tot oud en met het hele gezin. Halloweenfeesten, pompoenfairs, Horror Walks, Heksendag… Houd onze agenda in de gaten!