Selecteer een pagina

Voordat de blaadjes van de bomen vallen deze herfst ga je nog snel genieten van een mooie wandeling tussen de herfstkleuren, paddestoelen en vogels die binnenkort vertrekken naar hun overwinteradres. We zetten 3 wandeltips op rij, voor elk wat wils want je kan kiezen tussen: 5 minuten, 45 minuten of uuuuren.

5 minuten herfst pracht in Nieuwe Niedorp

Je parkeert bij de Irish Cottage, loopt richting de brug en schiet deze prachtige plaatjes. Dan snel terug en een Guinness bestellen in de Ierse pub. Kijk op hun agenda voor live-muziek.

 

 

 

 

 

 

45 minuten struinen over de oude stadswal van Hoorn

Parkeer bij Julianapark en loop via de kinderboerderij naar de Oosterpoort. Neem naast de Oosterpoort het wandelpad over de stadswal. Geniet van de kleuren en ga op zoek naar paddestoelen. Deze wandeling kun je in 15 minuten doen, maar neem eens lekker de tijd. Ter hoogte van Frits van der Werff kun je kiezen: Keer je om en geniet je dubbel op? Of knoop je er een stadswandeling aan vast, via Gouw naar de haven, even opwarmen in de Hoofdtoren, en via Binnenhaven en Karperkuilkade terug naar de auto?

Hoorn Herfst

 

Natuuuuuuuuren bij de Koopmanspolder

De Koopmanspolder is nog tot 15 oktober open voor wandelaars. Het schijnt er nu prachtig te zijn met bijzondere planten, bloemen en vogels. Neem je een rugzak vol lekkers mee en hele warme kleren, dan kun je het uren vol houden in dit mooie stukje natuur. Nog geen foto beschikbaar, deze ThuisToerist moet er zelf ook nog naar toe.

 

Wat ga jij doen? Deel het met ons op Facebook of Instagram @ThuisToerist