Selecteer een pagina

Hieperdepiep… ThuisToerist is jarig! Een jaar geleden lanceerden we deze website, op de internationale Dag van het Toerisme. Tijd om terug te blikken en vooruit te kijken.

Het begin

Met deze post gingen we live:

5 manieren om je Thuis Toerist te voelen

 

63 inspiratieblogs

We vegen regelmatig een rijtje tips bij elkaar in een inspiratieblog op onze website. En we delen dat via Facebook en Instagram.

Op Facebook trok de kookinspiratie met streekproducten voor het kerstmenu het meeste bekijks:

 

Maar volgens Facebook maakten we op basis van relatieve betrokkenheid het meeste bij jullie los met bijzondere overnachtingsadresjes:

 

36 reviews

We delen video en fotoverslag van veel evenementen, adresjes en producten die we getest hebben. Deze reviews delen we op onze website, ons YouTube kanaal en via Facebook en Instagram.

Onze best bekeken review op YouTube is de Carnavalsoptocht Zwaag 2018:

 

 

Maar volgens Facebook maakten we op basis van relatieve betrokkenheid het meeste bij jullie los met ons verslag van de Wagyu Run:

Op naar jaar 2

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan een mooiere website, die staat stiekem al even live dus goede kans dat je het al gezien had. Wat hebben we veranderd? De layout is flink op de schop gegaan en vooral de agenda is flink verbeterd: je kan nu filteren op datum en categorie. Dat is handig want de agenda is een stuk voller geworden.

Ook voor het komende jaar hebben we plannen gesmeed waar we achter de schermen gestaag aan werken. En sorry voor de dooddoener, maar: daar verklappen we niks over. Nou ja, behalve dat we er op uit blijven gaan, naar evenementen, plekken en producten met een touch of West-Friesland, om met jullie te delen.

Meeschrijven, -filmen, -denken met ThuisToerist?

Wil je helpen om ThuisToerist nog mooier te maken? Dat kan: